UŽIVO: Srbija - Velika Britanija 15:12, prva četvrtina

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Velika Britanija 15:12, prva četvrtina

Reprezentativke Srbije igraju protiv Velike Britanije za treće mesto na EP Ženska košarkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Velike Britanije u meču za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, koje se održava u Beogradu.Posle poraza u polufinalu od aktuelnog šampiona Evrope, reprezentacije Španije, izabranice Marine Maljković obećale su da će dati sve od sebe da publiku koja ih je bodrila tokom čitavog turnira obraduju medaljom.Nešto kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od 20.30 časova u velikom finalu sastaju se košarkašice Francuske i Španije.Utakmica za treće mesto počinje u 17.30 časova, a dešavanja iz minuta u minut možete pratiti na sajtu "Novosti".
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Britanke se probudile u finišu, ali Srbija vodi!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2019

Nakon 20 minuta igre naše košarkašice su bliže bronzanoj medalji...Košarkašice Srbije su se u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu sastale sa selekcijom Velike Britanije, a rezultat nakon prvog poluvremena je 40:33 u korist izabranica Marine Maljković...Na samom startu peh, povredila se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.