UGOVOR SA ZAOVOM: Adrijana Lima zaštitno lice modne linije Tamare Jarić

Izvor: Kurir, 22.Nov.2013, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGOVOR SA ZAOVOM: Adrijana Lima zaštitno lice modne linije Tamare Jarić

BEOGRAD - Brazilska lepotica Adrijana Lima biće zaštitno lice modne linije svoje zaove Tamare Jarić.

Mlađa sestra NBA zvezde Marka Jarića izbegava da govori o svojoj čuvenoj snajki i bratu iako je oboje javno podržavaju, a Marko je nedavno sa ćerkama bio u Srbiji kada je Tamara predstavila svoju prvu kolekciju.

"Adrijana je pristala da bude zaštitno lice Tamarine kolekcije i obe su vrlo uzbuđene zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << toga. Adrijani je žao što zbog posla nije mogla da doputuje sa u Beograd, a Marko je zadovoljan što su reakcije publike pozitivne, posebno što je Tamara skromna i vrlo posvećena dizajnerskom poslu", kaže Tamarina bliska prijateljica.

Srpska kreatorka se školovala u inostranstvu, gde je stekla sigurnost i upoznala modu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MISLIO OBIČNA FLEKA: Hju Džekmenu s nosa uklonjen rak kože

Izvor: Kurir, 22.Nov.2013

Molim vas, ne budite blesavi kao ja. Idite na kontrolu. I koristite kreme za sunčanje, posavetovao je Australijanac svoje fanove..Dobro je prošao...Australijski glumac Hju Džekmen otkrio je da je bio na lečenju raka kože. On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa flasterom na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.