UEFA odbila Partizan, Nikolić na mukama

Izvor: Mondo, 30.Sep.2014, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA odbila Partizan, Nikolić na mukama

Disciplinska komisija UEFA nije prihvatila argumente koji su stigli sa adrese Humska 1.

Foto: MN Press

Trener Partizana Marko Nikolić sastavljaće jedanaestorku za meč 2. kola Grupe C Lige Evrope bez prvog strelca sezone, za sada, Petra Škuletića.

Crno-beli su uložili žalbu i tražili da centarforu bude ublažena kazna zbog isključenja u finišu revanš susreta poslednje runde kvalifikacija za LE, sa Nefčijem u Bakuu, ali je Disciplinska komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << UEFA to odbila.

"Nema ništa od toga, žalba koju smo uputili nije usvojena i ne možemo da računamo sa Petrom Škuletićem ni u meču sa Asterasom. Pokušali smo da reagujemo jer smatramo da naš igrač nije kriv za događaje u finišu revanš susreta sa Nefčijem, ali ćemo morati bez Petra još ovaj put", rekao je trener Nikolić za "Sport".

To nije jedini problem koji Nikolić ima pred put u Grčku, u Tripolis. Naime, pored rovitog Nikole Drinčića, koji se povredio pre deset dana na utakmici sa Radničkim u Kragujevcu, iz stroja je ispao i Branko Ilič. Defanzivac crno-belih već dva dana ima visoku temperaturu, napao ga je grip, pa je pitanje u kojoj meri će biti spreman za evropsko iskušenje.

Partizan gostuje Asterasu u Tripoliju u četvrtak uveče, u 21.05.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Branko Ilić neizvestan za Asteras!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014

Defanzivac crno-belih već dva dana ima visoku temperaturu, ali se u taboru kluba iz Humske nadaju da će do četvrtka uspeti da se izbore sa ovim problemom..Marko Nikolić imaće velike probleme da sastavi tim za utakmicu drugog kola grupne faze Lige Evrope, u kojoj Partizan gostuje grčkom Asterasu....

Nastavak na Telegraf.rs...

Partizan bez Škuletića i protiv Asterasa

Izvor: Sportal.rs, 30.Sep.2014

Disciplinska komisija UEFA nije imala milosti prema Partizanu kada je u pitanju suspenzija Petra Škuletića, pa će napadač crno-belih, posle utakmice sa Totenhemom, propustiti i duel sa Asterasom u Ligi Evrope. Podsetimo, momak iz Danilovgrada je posle meča sa Nefčijem dobio jednu utakmicu suspenzije,...

Nastavak na Sportal.rs...

UEFA BEZ MILOSTI: Partizan bez Škuletića na Asteras

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014

Disciplinska komisija UEFA nije prihvatila argumente koji su stigli sa adrese Humska 1...Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić sastavljaće jedanaestorku za meč 2. kola Grupe C Lige Evrope bez prvog strelca sezone Petra Škuletića...Crno-beli su uložili žalbu i tražili da centarforu bude ublažena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.