UDES U PODNOŽJU AVALE! Hitna pomoć je na terenu, intervencija u toku - računa se BROJ POVREĐENIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 08:16

UDES U PODNOŽJU AVALE! Hitna pomoć je na terenu, intervencija u toku - računa se BROJ POVREĐENIH

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6.30 kod motela "Hiljadu ruža", kod Avale, a ekipe Hitne pomoći još su na terenu, rečeno je u toj službi.

Dežurni u Hitnoj pomoći nisu mogli da daju podatke sa mesta udesa o broju povređenih i stepenu povreda, jer je intervencija u toku.

Hitna pomoć sinoć u 20.08 zbrinula je sedmoro lakše povređenih u udesu na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj.

Dve osobe prebačene su u Urgentni centar na detaljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preglede, dok je ostalih petoro zbrinuto na licu mesta i odbilo dalji tretman.

Ekipe beogradske Hitne pomoći imale su tokom noći 84 intervencija, od čega je na javnom mestu bilo 16.

Tokom noći ovu službu najviše su pozivali plućni hronični bolesnici i osobe sa kardiovaskularnim oboljenjima koje su se žalile na bol u grudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.