UBISTVO ILI SAMOUBISTVO? Sumnjiva smrt pedofilskog prijatelja krvave porodice Klinton!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO ILI SAMOUBISTVO? Sumnjiva smrt pedofilskog prijatelja krvave porodice Klinton!

Američki državni tužilac Vilijam Bar naredio je danas državnoj inspekciji da otvori istragu o samoubistvu finansijera Džefrija Epstajna u zatvoru u Njujorku, prenosi AP, dodajući da FBI takođe sprovodi istragu.

Bar je izjavio da je šokiran vešću o samoubistvu Epstajna i naglasio da njegova smrt otvara ozbiljna pitanja na koja moraju da budu pronađeni odgovori.

Neimenovani izvor rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za AP da je Bar bio besan zbog činjenice da je Epstajn mogao da oduzme sebi život.

Agencija je prenela izjavu neimenovanog izvora da je američkom finansijeru suočenom sa optužbama za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje bio ukinut nadzor protiv samoubistva pre nego što je oduzeo sebi život.

Pre dve nedelje 66-godišnjak je pronađen povređen na podu svoje ćelije, sa povredama vrata, a sumnjalo se da je pokušao da izvrši samoubistvo. Kao rezultat toga, Epstajn je bio pod dodatnim nadzorom.

Epstajn se nalazio u zatvoru nakon što je uhapšen 6. jula. On se izjasnio da nije kriv za optužbe.

U optužnici koja je teretila Epstajna navedeno je da je on namamio na desetine maloletnica u svoje luksuzne kuće kao i da im je plaćao za seksualne usluge.

Sredinom jula sud je odlučio da će on ostati u pritvoru do kraja suđenja.

Sudija je odbio Epstajnov zahtev da bude u kućnom pritvoru u svojoj vili u Njujorku, čija se vrednost procenjuje na 77 miliona dolara.

Podsećamo, Epstajn je bio prijatelj porodice Klinton.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.