Ubio se Džefri Epštajn

Izvor: RTS, 10.Avg.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se Džefri Epštajn

Američki finansijer i registrovani pedofil Džefri Epštajn počinio je samoubistvo u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu. Državni tužilac naložio istragu, uključen i FBI.
Nekadašnji prijatelj bivšeg i sadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona i Donalda Trampa, Džefri Epštajn je pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji, javljaju američki mediji, prenosi Rojters.

On je i prošlog meseca pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u polusvesnom stanju sa povredama na vratu, dan nakon što je primio dokumenta prema kojima mu preti nova optužnica za silovanje maloletnice 2001. godine.
Uhapšen je 6. jula i nalazio se u pritvoru zbog optužbi da je zlostavljao desetine maloletnica u svojoj vili na Menhetnu i Palm Biču od 2002. do 2005. godine.
Epštajn (66) je bio registrovani seksualni prestupnik, pošto se 2008. izjasnio krivim u vezi sa optužbama za zlostavljanje maloletne devojčice.
Državni tužilac naložio istragu o samoubistvu Epštajna
Američki državni tužilac Vilijam Bar naredio je državnoj inspekciji da otvori istragu o samoubistvu finansijera Džefrija Epstajna u zatvoru, prenosi AP, dodajući da FBI takođe sprovodi istragu.
Bar je izjavio da je šokiran vešću o samoubistvu Epštajna i naglasio da njegova smrt otvara ozbiljna pitanja na koja moraju da budu pronađeni odgovori.
Agencija je prenela izjavu neimenovanog izvora da je američkom finansijeru suočenom sa optužbama za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje bio ukinut nadzor protiv samoubistva pre nego što je oduzeo sebi život.
Pre dve nedelje pronađen je povređen na podu svoje ćelije, sa povredama vrata, a sumnjalo se da je pokušao da izvrši samoubistvo. Kao rezultat toga, Epštajn je bio pod dodatnim nadzorom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Obesio se TRAMPOV prijatelj, bogati PEDOFIL Epstajn

Izvor: Mondo, 10.Avg.2019

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstin (66) izvršio je danas samoubistvo, javilu su mediji u SAD...Američki mediji javljaju da je Epstin izvršio samoubistvo u ćeliji...Nakon što su ga našli obešenog, bez svesti, prevezli su ga u bolnicu u Njujorku...BREAKING: Jeffrey...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.