U pribojskom domu za stare zaražen 31 korisnik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2020, 12:43

U pribojskom domu za stare zaražen 31 korisnik

U Priboju i Sjenici od prethodnog izveštaja do danas potvrđena su dva nova slučaja pozitivnih na koronavirus.

U domu za stare „Terza eta“ u Priboju, do sada je registrovan 31 slučaj inficiranja koronavirusom, a zaraženi su hospitalizovani u Opštoj bolnici u Užicu, prenosi Glas Zapadne Srbije.

„Za sada niko od pacijenata nije životno ugrožen, niti priključen na respirator. Njihovo stanje intenzivno se prati, jer se radi o osobama mahom starijim od 85 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji imaju prateće hronične bolesti“, rekla je za RINU, PR užičke bolnice Danijela Vasiljević.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 2.527 slučajeva kovida-19 na teritoriji Zlatiborskog okruga.

Od posledica inficiranja do sada je život izgubilo 64 osobe, najviše u Priboju - njih 15.

Najveći broj zaraženih je u Užicu je 826, Požega 316, Priboj 252, Arilje 196, Prijepolje 191, Bajina Bašta 189, Nova Varoš 166, Sjenica 165, Čajetina 160, Kosjerić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kritično u gradu na jugozapadu, raste broj zaraženih u domu za stare

Izvor: B92, 29.Avg.2020

Priboj -- Od prethodnog izveštaja do danas potvrđeno su dva nova slučaja pozitivnih na korona virus i to po jedan u Priboju i Sjenici...Kako saznaje agencija RINA, u domu za stare „Terza eta“ u Priboju, do sada je potvrđen 31 slučaj inficiranja korona virusom, a zaraženi su hospitalizovani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.