Кorona virus ušao je u dom za stare “Terza Eta” u Priboju

Izvor: SandzakPress.net, 28.Avg.2020, 16:31

Кorona virus ušao je u dom za stare “Terza Eta” u Priboju

Priboj – Кorona virus ušao je u dom za stare “Terza Eta” u Priboju, a juče je potvrđeno 11 zaraženih slučajeva. “U užičku bolnicu u toku dana primljeno je sedam pacijenata iz te ustanove. Radi se o starijim osobama i intenzivno će se pratiti njihovo zdravstveno stanje. Zdravstveni centar u Užicu spreman je da primi sve pacijente, imamo dovoljno opreme, kao i osposobljen kadar”, rekla je za RINU, Danijela Vasiljević, pr užičke bolnice. Na teritoriji Zlatiborskog okruga danas je potvrđeno 27 slučajeva zaraze, a svi inficirani su iz Priboja. Rina i PP Media The post Кorona virus ušao je u dom za stare “Terza Eta” u Priboju appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pribojskom domu za stare zaražen 31 korisnik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2020, 12:43

U Priboju i Sjenici od prethodnog izveštaja do danas potvrđena su dva nova slučaja pozitivnih na koronavirus...U domu za stare „Terza eta“ u Priboju, do sada je registrovan 31 slučaj inficiranja koronavirusom, a zaraženi su hospitalizovani u Opštoj bolnici u Užicu, prenosi Glas Zapadne Srbije...„Za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.