Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2022, 19:09

U Dubaiju se ne gleda cijena kad se toči gorivo

U vremenu oštre energetske krize u svijetu i velikom skoku cijene naftnih derivata, građani Ujedinjenih Arapskih Emiratima, jednog od najvećih svjetskih proizvođača nafte i najrazvijenije zemlje Persijskog zaliva, imaju privilegiju da ne brinu o cijeni goriva, koja u Dubaiju po litru iznosi nešto više od 70 dinara (1,1 KM).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tanjug u Dubaiju: Ovde se ne gleda cena kad se toči gorivo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2022

U vremenu oštre energetske krize u svetu i velikom skoku cene naftnih derivata, građani Ujedinjenih Arapskih Emiratima, jednog od najvećih svetskih proizvođača nafte i najrazvijenije zemlje Persijskog zaliva, imaju privilegiju da ne brinu o ceni goriva, koja u Dubajiu, po litru iznosi nešto više...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.