Trifunović se vratio u Partizan iz Mege

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović se vratio u Partizan iz Mege

Talentovani košarkaš Uroš Trifunović vratio se u Partizan sa pozajmice u Mega Bemaksa.

Prošlogodišnji prvak Evrope sa juniorskom selekcijom Srbije letos je pristupio Megi do kraja sezone, ali je već posle nekoliko meseci raskinuta pozajmica.

"Nakon okončanog pripremnog perioda i početnih utakmica ABA lige, pokazalo se da procena nije bila odgovarajuća i da Mega nije idealno mesto za razvoj Uroša, koji je nesporno veliki talenat. Upravo iz navedenog razloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dogovoreno je da se ustupanje okonča, a u ovom trenutku se razmatra šta je najbolje rešenje za mladog igrača", piše na sajtu Partizana.

Ovaj 18-godišnji plej, sin bivšeg košarkaša i trenera Crvene zvezde Aleksandra Trifunovića, prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Mladosti iz Zemuna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Trifunović više nije na pozajmici u Megi

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2019, 00:10

Uroš Trifunović nije više košarkaš Mega Bemaksa, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu Partizana. Talentovani košarkaš i Zvezdine legende Ace Trifunovića sezonu je počeo u Megi gde je trebalo da provede narednih deset meseci na pozajmici. Ipak, taj vid saradnje ubrzo je raskinut. Kako se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.