Trifunović: PSG još nije doneo odluku o bojkotu, pogotovo je neće doneti ako neko vrši pritisak

Izvor: Danas, 19.Sep.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: PSG još nije doneo odluku o bojkotu, pogotovo je neće doneti ako neko vrši pritisak

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da odluku o bojkotu izbora PSG još uvek nije doneo, kao i da nije ni pomišljao da je donese u nametnutom roku do 15. septembra, piše nedeljnik NIN u današnjem izdanju. Članak Trifunović: PSG još nije doneo odluku o bojkotu, pogotovo je neće doneti ako neko vrši pritisak se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trifunović: PSG još nije doneo odluku o bojkotu, pogotovo je neće doneti ako neko vrši pritisak

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2019

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da odluku o bojkotu izbora PSG još uvek nije doneo, kao i da nije ni pomišljao da je donese u nametnutom roku do 15. septembra, piše nedeljnik NIN u današnjem izdanju..."Niti ćemo je (odluku) doneti zato što je tako neko...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bolnica Meljine u stečaju

Izvor: Danas, 19.Sep.2019

Sudija Miodrag Anđelić doneo je odluku da se u bolnici Meljine otvori stečaj na osnovu predloga Elektroprivrede Crne Gore (EPCG), kojoj bolnica duguje 240.000 evra, prenosi RTCG. Članak Bolnica Meljine u stečaju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

"Rat" Đilasa i Trifunovića za lidera opozicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019, 08:59

Iza sve učestalijih međusobnih prozivki lidera Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Đilasa i predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića, stoji rat za lidera opozicije, piše danas Srpski telegraf...Prema rečima sagovornika unutar Đilasovog Saveza za Srbiju, on je zatražio da se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.