Tipsarević i Kubot u drugom kolu

Izvor: Politika, 09.Mar.2013, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Kubot u drugom kolu

INDIJAN VELS – Srpski teniser Janko Tipsarević i Poljak Lukaš Kubot plasirali su se u drugo kolo Turnira iz Masters serije 1000 u Indijan Velsu (Kalifornija) pošto su jutros savladali indijsko-američki dubl Rohan Bopana / Radživ Ram sa 6-4, 7-6 (7-4).

Protivnici Tipsareviću i Kubotu u narednoj rundi biće pobednici duela u kojem Poljaci Marsin Matkovski i Mariuš Firtstenberg igraju protiv francuskog para Rišar Gaske / Žilijen Beneto.

Tanjug

objavljeno: 09.03.2013.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fonjini protiv Đokovića

Izvor: Akter, 09.Mar.2013

Italijan Fabio Fonjini plasirao se u drugo kolo turnira iz Masters serije 1000 u Indijan Velsu (Kalifornija) pošto je jutros savladao Aljaža Bedena iz Slovenije sa 6-4, 6-3

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.