Tadić: Real nije favorit samo protiv Barselone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Real nije favorit samo protiv Barselone

Srpski fudbaler iz Ajaksa Dušan Tadić izjavio je danas da je uveren kako njegov tim može da pobedi bilo kog rivala, pa i trostrukog uzastopnog osvajača Lige šampiona Real Madrid.

Madriđani sutra uveče gostuju u Amsterdamu u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

"Real je favorit u svakoj utakmici, bez obzira ko je sa druge strane, osim protiv Barselone na Kamp nou. Svesni smo da će oni kazniti svaku našu grešku, ali isto tako znamo da možemo do dobrog rezultata. Pokazali smo to već ove sezone protiv Benfike i Bajerna", izjavio je Tadić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dušan Tadić o Realu i duhovima prošlosti: Samo protiv Barselone nisu favoriti

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2019

Boriće se fudbaleri Ajaksa u sutrašnjem meču protiv prvaka Evrope koji je uhvatio pobednički zalet, ali i ozbiljnih duhova prošlosti. Od 2010. godine Real Madrid i slavni holandski klub su igrali šest puta i svih šest puta su slavili Madriđani. Uz fantastičnu gol razliku 20:1. Jeste mladi tim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.