TERORISTI NA KOSMETU OPET DIVLJAJU: Trojica Albanaca napala i pretukla srpskog mladića u Gračanici

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 10:31

TERORISTI NA KOSMETU OPET DIVLJAJU: Trojica Albanaca napala i pretukla srpskog mladića u Gračanici

Mladiću i devojkama su trojica nepoznatih kriminalaca preprečila put kolima

Devetnaestogodišnji L. D. iz Gračanice napadnut je i pretučen sinoć od strane trojice Albanaca, ispred zgrade organizacije "Centar građanske energije", saznaje RTV Kim. Mladić je u trenutku napada bio u društvu devojke i sestre, ali one nisu povređene.

Otac povređenog mladića Dejan Dimitrijević potvrdio je da je njegov sin napadnut kada se vraćao kući, sinoć nešto pre 22 časa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Njega su kako tvrdi napala trojica Albanaca. Takođe je kazao da se njegov sin trenutno nalazi na bolničkom lečenju u KBC u Gračanici.

- Policija je to okarakterisala kao lake telesne povrede, ali ja se ne bih složio sa tim, mislim da je mnogo ozbiljnije od toga - kazao je kratko Dimitrijević.

Prema rečima Igora Aritonovića prijatelja Dimitrijevića, mladiću i devojkama su trojica nepoznatih Albanaca preprečila put kolima a potom napala L. D, rekavši mu da je "ovo njihova imovina".

JEZIVO! Jedan muskarac je izašao iz vozila i pozvao dete da mu priđe. 👇

Posted by Srbija Danas Vesti on Wednesday, October 7, 2020

- Vređali su ga i psovali, rekli su mu da je prošao pored njihovog imanja. Onda su počeli da ga tuku dok nije pao na zemlju. Devojke su vrištale, dozivale pomoć i iako nisu dobile batine, one su u veoma lošem stanju, uplašene i pod stresom - kaže Aritonović.

Prema rečima Aritonovića, policija je obaveštena o svemu, a napadači su u stanici dali izjavu.

- Policija to nažalost nije okarakterisala kao napad, već kao tuču. Napadači su samo dali izjavu i pušteni su kući sinoć - kaže Aritonović.

Za sada, navodi o napadu na mladića nisu potvrđeni od strane nadležnih u policiji u Gračanici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.