Svi stali u odbranu Novaka Ne mozemo da trazimo vise od njega

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi stali u odbranu Novaka Ne mozemo da trazimo vise od njega

Od kako je najbolji teniser sveta Novak Đoković ispao sa Olimpijskih igara, podrška mu je stizala sa svih strana sveta, od profesionalnih tenisera do njegovih obožavatelja.

Tako se pravi hvalospev mogao čuti od strane Rafe Nadala, koji je među prvima stao u odbranu Novaka nakon poraza od Huana Martina Del Potra sa 2:0.

"Kada najbolji teniser sveta izgubi, to je uvek iznenađenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Ne možemo da tražimo više od Novaka. I on može da izgubi ponekad, s obzirom na to da je do sada radio neverovatne stvari" rekao je Nadal u Rio de Žaneiru.

Španac se potom ponovo osvrnuo na formu najboljeg igrača sveta.

"Njegove uspehe je teško ponoviti. Imao je tu nesreću da se rano sretne sa Del Potrom, ali i to je tenis, u njemu ćete doživeti pozitivne i negativne stvari " zaključio je on.

Pre njega i Boris Beker je pružio svom pulenu podršku i to putem društvenih mreža kada je na Instagram profilu objavio motivacionu poruku.

"Bol koji osećaš danas je snaga kojom ćeš raspolagati sutra".

Naravno, ni domaći sportisti nisu ostavili Novaka na cedilu kada mu je bilo najteže, pa je tako podrška stigla i od košarkašica Nataše Kovačević i Milice Dabović.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.