Stravične scene u Libanu! Pojavio se snimak nakon eksplozije: Sve je sravnjeno sa zemljom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 18:38

Stravične scene u Libanu! Pojavio se snimak nakon eksplozije: Sve je sravnjeno sa zemljom! (VIDEO)

Zabeležene su dve velike eksplozije u libanskoj prestonici Bejrutu, a snimci očevidaca zabeležili su eksplozije i otkrili šta je tačno eksplodiralo.  

Prva eksplozija pogodila je gradsku luku malo nakon 18 sati po lokalnom vremenu.

Video snimci su snimili udarni talas koji je pogodio zgrade udaljene kilometrima, dok je u nebo odleteo masivan oblak prašine i krhotina. Nakon toga objavljeno je i kako trenutno izgleda mesto eskplozije.

Snimci sa lica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta su zastrašujući. Okolina Bejruta je sravnjena sa zemljom.

Libansko ministarstvo zdravlja dalo je upute svim bolnicama da se pripreme za primanje ranjenika, dok je državni ministar zdravlja rekao na TV-u da postoji "veoma visok" broj povreda. Nije prijavljeno da ima smrtnih slučajeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jezivi snimci mrtvih i ranjenih u Bejrutu nakon eksplozije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020

Veliki broj poginulih i ranjenih..Zabeležene su dve velike eksplozije u libanskoj prestonici Bejrutu, a snimci očevidaca zabeležili su eksplozije i otkrili šta je tačno eksplodiralo. ..Liban pic.twitter.com/ZY6e2fvgTj..— FikoR (@FikoR87) August 4, 2020..Prva eksplozija pogodila je gradsku luku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NAJJEZIVIJI SNIMAK IZ BEJRUTA: Snimao strašnu eksploziju, a onda ga je pokosio udarni talas! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020

Čovek se nadao da snima sa sigurne udaljenosti, ali nije bilo tako..Prestonicu Libana danas su potresle dve strašne eksplozije posle kojih u Bejrutu još prebrojavaju mrtve i povređene!..Za sada je poznato da je sigurno poginulo više od 10 ljudi, dok su ranjene stotine, ali se još ne zna ko je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NOVI SNIMAK UŽASA IZ BEJRUTA: Eksplozija udarila crkvu tokom mise, sveštenik jedva izbegao smrt (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Avg.2020, 14:10

Snimci uživo iz crkve u Bejrutu prikazuju zastrašujući trenutak kada je eksplozija pogodila zgradu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.