Stojanović: Pobedićemo u Nišu!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Pobedićemo u Nišu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa mora da pobedi Radnički iz Niša, u 10. kolu Super lige, ako želi da zadrži priključak za vodećim ekipama na tabeli.

Optimista: Slaviša Stojanović  

"Zaostajemo na tabeli i ako želimo da uhvatimo priključak, moramo da pobeđujemo. Radnički je prvi korak ka tome, čeka nas teško gostovanje protiv jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << homogene ekipe, ali znamo šta bi trebalo da uradimo ako želimo uspeh", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

 

Radnički ima 14 bodova, dva manje od Zvezde, a Stojanović je kazao da ekipa iz Niša zbog pozicije na tabeli i igre koju pruža ima osnova da razmišlja o pobedi. Zvezda je treća, a Radnički peti na tabeli.

"To je sportski i prihvatljivo, ali naš posao je veoma jasan. Očekujem tvrdu utakmicu gde će nijanse odlučiti, a greške iz prethodnih susreta ne smemo da ponavljamo", kazao je Stojanović.

 

Zvezda u Nišu neće moći da računa na povređenje Novaka Martinovića, Luku Milunovića i Marka Petkovića, dok se na Filipa Mladenovića ne računa jer je tražio raskid ugovora sa klubom. Stojanović je najavio da u timu neće biti velikih promena u odnosu na prethodne utakmice i da će od štopera u konkurenciji za tim biti Jovan Krneta, Darko Lazić i Migel Arauho.

"Drugih nemamo i ne želimo da ih imamo", dodao je trener Zvezde.

 

Mladi fudbaleri Zvezde Stefan Mihajlović i Vukan Savićević nisu dobijali puno prilika da igraju u prethodnom periodu, a Stojanović je najavio da će im u narednom sigurno dati šansu ako nastave dobro da rade i treniraju. Stojanović je rekao da ga zanima samo njegov posao.

"Neke stvari nisu u mom domenu, radim svoj posao onako kako najbolje umem i tako će biti do poslednje sekunde, ma kad to bilo", rekao je Stojanović.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojanović: Pobedićemo u Nišu!

Izvor: Dzungla.org, 25.Okt.2013

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa mora da pobedi Radnički iz Niša, u 10. kolu Super lige, ako želi da zadrži priključak za vodećim ekipama na tabeli. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Stojanović: Moramo da pobeđujemo

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Okt.2013

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegova ekipa mora da pobedi Radnički iz Niša, u 10. kolu Super lige, ako želi da zadrži priključak za vodećim ekipama na tabeli.. (FOTO: Žurnal). – Zaostajemo na tabeli i ako želimo da uhvatimo priključak, moramo da pobeđujemo. Radnički...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.