Stanković: Nijednog rivala nećemo potceniti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2020, 13:16

Stanković: Nijednog rivala nećemo potceniti

Nijednog rivala ne potcenjujemo, igra se jedan meč, to je 90 minuta koncentracije i fokusa i veoma oprezno ćemo pristupiti duelu sa gibraltarskim predstavnikom, rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković, nakon što je žrebom određeno da je ekipa Evrope rival crveno-belima na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Poštujemo svakog rivala, Evropa je šampion države i nema prostora za potcenjivanje. Znamo šta nas očekuje, pripremamo se za izazove na svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << frontovima, ali volim da o utakmicama razmišljam tek kad dođe vreme za to. Mi do susreta sa Evropom imamo prvenstvene mečeve, tako da idemo korak po korak. Imamo jasne ciljeve i u Superligi, pa i u evropskim takmičenjima, ali kažem, fokusiran sam na prvog narednog rivala. O Evropi ćemo razmišljati kad dođe vreme za to", rekao je Stanković za klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stanković: Nijednog rivala nećemo potceniti

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2020

Nijednog rivala ne potcenjujemo, igra se jedan meč, to je 90 minuta koncentracije i fokusa i veoma oprezno ćemo pristupiti duelu sa gibraltarskim predstavnikom, rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković, nakon što je žrebom određeno da je ekipa Evrope rival "crveno-bijelima" na startu kvalifikacija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.