Srbija bolja od Mađarske u Solnoku

Izvor: Politika, 08.Feb.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bolja od Mađarske u Solnoku

SOLNOK –Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Solnoku selekciju Mađarske sa 10:9 (1:1, 3:1, 4:3, 2:4) u meču drugog kola Volvo kupa.

Izabranicima Dejana Savića to je bio drugi trijumf na ovom takmičenju, a sutra ih još očekuje duel protiv Nemačke.

Najefikasniji u srpskoj ekipi bili su Dušan Mandić i Stefan Mitrović sa po dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pogotka. Mađarsku je predvodio Norbert Madaraš sa četiri gola.

„Zadovoljan sam. Posebno je dobro delovala odbrana sa igračem manje do poslednje četvrtine. Tada su zaigrali presing, radila je kontra a bilo je i naših individualnih grešaka. Momci su ipak svojski odradili posao i mislim da su zasluženo pobedili”, rekao je selektor Savić posle meča.

Tanjug

objavljeno: 08.02.2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOLVO KUP: Srbija bolja i od Mađarske

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2014

Srbija – Mađarska 10:9 (1:1, 3:1, 4:3, 2:4). (FOTO: I. Milutinović). Srbija je pobedila u Solnoku selekciju Mađarske u drugom kolu Volvo kupa.. U ekipi Srbije po dva gola postigli su Stefan Mitrović i Dušan Mandić, dok je kod domaćina najfikasniji bio Norbert Madaraš s četiri gola.. Srbija...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Srpski vaterpolisti bez greške do trofeja "Volvo kupa"

Izvor: Sportal.rs, 09.Feb.2014, 17:07

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na "Volvo kupu" u Solnoku. Naš nacionalni tim u utakmici poslednjeg kola pobedio je Nemačku sa 17:5 (6:3, 5:1, 3:0, 3:1), a najefikasniji ke bio Duško Pijetlović sa šest golova.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.