Španski teniser Rafael Nadal eliminisan sa mastersa u Rimu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 15:40

Španski teniser Rafael Nadal eliminisan sa mastersa u Rimu

Španski teniser Rafael Nadal eliminisan je sa mastersa u Rimu pošto ga je u meču drugog kola pobedio Poljak Hubert Hurkač rezultatom 2:0 (6:1, 6:3) za samo sat i 33 minuta.
Hurkač je u oba seta napravio po dva brejka, a nijednom nije dozvolio Nadalu da mu oduzme servis, pa je neočekivano lako stigao do pobede nad desetostrukim šampionom Rima i plasmana u treće kolo.
Hurkaču će rival u trećem kolu biti Argentinac Tomas Martin Ečeveri koji je u drugom kolu savladao Brazilca Tijaga Sejbuta Vilda 2:0 (6:3, 7:5). Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 7.877.020 evra....
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović ispao u Rimu, oba seta izgubio u taj-brejku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2024

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je od njega bio bolji Argentinac Sebastijan Baez, sa 2:0 (7:6 (3), 7:6 (6)).

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.