Ševčenko: Zaslužili smo bod, Srbiji želim sreću u baražu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ševčenko: Zaslužili smo bod, Srbiji želim sreću u baražu

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko, posle remija protiv Srbije 2:2, izjavio je da je na kraju kvalifikacija zadovoljan jer je ekipa otišla na EURO bez poraza, sa šest pobeda i dva nerešena meča.

"Zadovoljan sam, jer je ovo bio poslednji meč. Srbija je dobar tim, osvojili smo važan bod, ali moram da kažem da smo pravili netipične greške, ali najvažnije je da smo pronašli put >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da izjednačimo. Mislim da smo to zaslužili", rekao je Ševčenko na konferenciji za medije i iskoristio priliku da poželi sreću selekciji Srbije u baražu Lige nacija.

On je dodao da jedan od najboljih ukrajinskih igrača Jevgen Konopljanka nije igrao zbog bolesti.

"Bili smo bolji u drugom poluvremenu. Ipak, pokazali smo dobru igru, pogotovo Sidorčuk, Kovalenko i igrači sa klupe", poručio je Ševčenko, koji nije hteo da kaže kog rivala bi želeo da izbegne na žrebu za EURO.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ševčenko: Zaslužili smo bod, Srbiji želim sreću u baražu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2019

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko, poslije remija protiv Srbije 2:2, izjavio je da je na kraju kvalifikacija zadovoljan jer je ekipa otišla na EURO bez poraza, sa šest pobjeda i dva neriješena meča.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.