Sergej Trifunović prvi put se javno obraća članovima PSG

Izvor: Danas, 17.Maj.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović prvi put se javno obraća članovima PSG

Poznati glumac Sergej Trifunović prvi put će se javno obratiti na političkom skupu organizacije na čijem je čelu - u subotu, 18. maja, najavljena je 3. redovna Skupština Pokreta slobodnih građana, koja će se održati u sali opštine Stari grad u Beogradu. Članak Sergej Trifunović prvi put se javno obraća članovima PSG se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svet je Beograd: Put pun izazova do vrha u korekciji pola

Izvor: Danas, 17.Maj.2019

BBC Markus se posle operacije korekcije pola zaputio ka crkvi Svetog Marka u Beogradu. Želeo je da zapali sveću u crkvi kojoj duguje novo ime. Iz Izraela je u Srbiju prvi put stigao godinu dana ranije. Srpskog doktora Miroslava Đorđevića, koji će ga operisati, poznavao je i pre nego što su se...

Nastavak na Danas...

Predsedniče, iscurio vam pesak

Izvor: Danas, 17.Maj.2019

Predsedniče, da li vas je neko obavestio da vam je u vašem političkom satu iscurio pesak. U staklu je ostalo dosta prašine, kristala više nema. Članak Predsedniče, iscurio vam pesak se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.