Konkurs za upis u srednje škole od utorka u prodaji

Izvor: Danas, 17.Maj.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za upis u srednje škole od utorka u prodaji

Konkurs Ministarstva prosvete za upis učenika u prvi razred srednje škole za narednu školsku godinu, biće u prodaji od utorka, 21. maja. Članak Konkurs za upis u srednje škole od utorka u prodaji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ples maturanata u Zaječaru

Izvor: Danas, 17.Maj.2019

Maturanti četiri zaječarske srednje škole, njih 510, otplesali su danas na centralnom gradskom trgu, svoj maturantski ples. Članak Ples maturanata u Zaječaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Ministarstvo prosvete: Veliko interesovanje za specijalizovana odeljenja i škole

Izvor: Danas, 17.Maj.2019

Prijavljivanje za prijemni ispit koje će polagati učenici nadareni za prirodne nauke, jezike, informatiku i umetnost, završeno je danas, a na jedno mesto u proseku su konkurisala dva učenika. Članak Ministarstvo prosvete: Veliko interesovanje za specijalizovana odeljenja i škole se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.