U pogrešno vreme na pogrešnom mestu: Semafor mu pao na glavu dok je čekao da pređe ulicu (FOTO)

Izvor: S media, 08.Dec.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pogrešno vreme na pogrešnom mestu: Semafor mu pao na glavu dok je čekao da pređe ulicu (FOTO)

Padobranac Stjuart Forsit (40) teško je povređen kada je na njega pao semafor dok je na pešačkom prelazu čekao da pređe ulicu.

-Džogirao sam pre posla. Zaustavio sam se na semaforu i u tom trenutku je naleteo kamion- priča Forsit.

Kamion natovaren metalnim pločama velikom brzinom udario je u semfor i cela konstrukcija je pala na nesrećnog čoveka. Forsit je zadobio teške povrede glave i proveo je 13 dana u komi. Ovaj iskusni paobranac, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji iza sebe ima više od 500 skokova, bio je zaposlen u vojsci. Zbog teških povreda neće više moći da radi taj posao.

Vozač kamiona osuđen je na devet meseci zatvora, ali mu vozačka dozvola nije oduzeta. Sud je naložio da se Forsitu za pretrpljene povrede isplati veliko marerijalno obeštećenje.

(Daily mail)

Foto: cascade news

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.