Sahranjen bivši golman Partizana Radovan Radaković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 16:33

Sahranjen bivši golman Partizana Radovan Radaković

Bivši golman Partizana Radovan Radaković sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju. Radaković je preminuo pre pet dana u 52. godini posle duge i teške bolesti. Sahrani su prisustvovali bivši Radakovićevi saigrači, kao i nekadašnji i sadašnji fudbaleri i članovi stručnog štaba Partizana i mnogi drugi.

Radaković je karijeru počeo 1991. godine u Zemunu, a potom je branio za Obilić, BSK iz Batajnice, Borac iz Čačka, Radnički iz Kragujevca, belgijski Lijež, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan, Šturm, Voždovac i Kolubaru.

Za Partizan je branio od 2000. do 2004. godine, a za "crno-bele" je nastupio na 61 meču. Sa Partizanom je osvojio dve titule u šampionatu Jugoslavije, kao i jedan nacionalni Kup. Zabeležio je i dva nastupa za reprezentaciju Jugoslavije.

Kao trener radio je u Mladenovcu, Kolubari, Smederevu, Radničkom, Šumadiji i Vršcu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjen bivši golman Partizana Radovan Radaković

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2022

Bivši golman Partizana Radovan Radaković sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.