SUPERLIGA: Zvezda u Lučanima brani prvo mesto, Partizan dočekuje OFK

Izvor: Kurir, 28.Avg.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Zvezda u Lučanima brani prvo mesto, Partizan dočekuje OFK

Zvezda će u nedelju od 19.00 gostovati ekipi Mladosti, dok će Partizan u subotu u isto vreme na svom terenu dočekati OFK

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće u nedelju protiv Mladosti da odbrane prvo mesto stečeno u Super ligi Srbije osvojeno prošlonedeljnim direktnim duelom sa Javorom.

Zvezda će u nedelju od 19.00 gostovati ekipi Mladosti, u osmom kolu srpskog prvenstva, a taj duel će biti prvi ikada u Lučanima koji će se igrati pod reflektorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u noćnom terminu.

Javor, koji je drugi na tabeli sa 15 bodova, dva manje od Zvezde, dočekaće u subotu u 20.00 niški Radnički, u derbiju osmog kola. Radnički je posle sedam utakmica peti na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani branilac titule Partizan, koji će svoju utakmicu igrati sat ranije kao domaćin protiv OFK Beograda.

Trećeplasirana Vojvodina, koja je u četvrtak eliminisana u baražu za Ligu Evropa, pokušaće da nastavi sa dobrim rezultatima u domaćem prvenstvu protiv Spartaka. Utakmica Spartaka i Vojvodine igraće se u nedelju od 17.00 u Subotici.

Posrnuli Čukarički, koji je sa osam bodova na razočaravajućem devetom mestu, seriju od tri utakmice bez pobede probaće da prekine u Gornjem Milanovcu, gde će u nedelju od 19.00 gostovati Metalcu, koji ima bod više.

Novi Pazar će u subotu od 19.00 dočekati Rad, dok će se dva sata ranije u Surdulici sastati Radnik i Voždovac.

Kolo će početi večeras u 20.00, utakmicom između Jagodine i Borca. Jagodina će pokušati da zabeleži prvu pobedu u novoj sezoni, protiv Borca koji je jedan od većih iznenađenja srpskog prvenstva.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u Lučanima, Partizan dočekuje OFK Beograd

Izvor: Studio B, 28.Avg.2015

Fudbaler Partizana dočekuju OFK Beograd, dok Crvena zvezda gostuje ekipi Mladosti iz Lučana, u utakmicama 8. kola Superlige Srbije...Partizan neće imati mnogo vremena da se pripremi za duel sa OFK Beogradom posle eliminacije u plej-ofu Lige šampiona od beloruskog BATE Borisova...Meč će sigurno...

Nastavak na Studio B...

Radnički "isprobava" reflektore u Ivanjici

Izvor: JužneVesti.com, 28.Avg.2015

U subotu 29. avgusta u 20 sati počinje duel niškog tima sa domaćim Javorom, drugoplasiranom ekipom na tabeli Superlige, a biće prvi put igrana utakmica u Ivanjici pod reflektorima.

Nastavak na JužneVesti.com...

OFK Bor u Svilajncu, Timok dočekuje Sinđelić

Izvor: Bor030.net, 28.Avg.2015

Fudbaleri “Bora” gostuju ove subote “Radničkom” u Svilajncu u utakmici trećeg kola Srpske lige “Istok”. Zaječarski “Timok” na svom terenu dočekuje ekipu “Sinđelić” iz Niša...Nastupajućeg vikenda igraju se utakmice trećeg kola Srpske lige “Istok”...Maksimalni učinak u...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.