ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK: Kidnapovani student moli da se ispune zahtevi otmičara  dok mu terorista drži pušku na potiljku (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Feb.2013, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK: Kidnapovani student moli da se ispune zahtevi otmičara dok mu terorista drži pušku na potiljku (VIDEO)

Kidnaperi koji drže austrijskog studenta Dominika Nojbauera objavili su snimak gde taocu drže pušku na potiljku, a 26-godišnjek traži otkupninu za sebe u ime otmičara.

Student arabistike iz Beča, koji je zajedno sa jednim bračnim parom iz Finske pred katolički Božić otet u glavnom gradu Jemena, bio je više nedelja zatočenik jednog plemena u regionu Kavlan. Nakon dugih pregovora sa otmičarima, vlasti su saopštile da su kidnaperi dečka predali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Al-Kaidi.

Domnik u snimku kaže da će ga otmičari ubit ako ne im se ne isplati otkupnina u roku od sedam dana, dok mu je sve vreme u glavu uperena puška AK47.

Dominikove reči upućene porodici, kojoj je ovo prvi dokaz da im je sin i brat živ, bile su: "Mama, tata, Lukase i Anđela, volim vas više od bilo čega na ovom svetu".

(New York Daily News)

Foto: printscren YouTube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

ŠOK SNIMAK: Molim vas, isplatite otmičarima otkupninu

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013, 12:48

Dominik Nojbauer, student arabistike koga su jemenski otmičari kidnapovali krajem 2012, pojavio se u snimku u kome u ime svojih otmičara traži otkupninu za sebe dok mu jedan terorista drži pušku prislonjenu uz glavu..Dominik Nojbauer, student arabistike koga su jemenski otmičari kidnapovali krajem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.