SNS: DS vodi šizofrenu politiku, put joj trasiraju nepismeni Gangula i Božović

Izvor: Press, 11.Jun.2013, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS vodi šizofrenu politiku, put joj trasiraju nepismeni Gangula i Božović

"Osim toga što godinama vode šizofrenu politiku, sada se usuđuju da spočitavaju bilo šta onima koji leče Srbiju od korupcije, pljačke, nezaposlenosti, siromaštva, odnosno svih onih bolesti kojima su je upravo demokrate zarazile", saopšteno je iz SNS povodom kritika iz DS na račun ekonomske politike vlade.

Naprednjaci smatraju da je "građanima dosta marketinga i lažne brige (lidera DS Dragana) Đilasa i njegovih kompanjona, koji ne mogu da završe >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rečenicu, a da ne pomenu trudnice, porodilje i vrtiće i dodaju: "Da su se toliko brinuli i za njih, i za sve druge, ne bi novac otet od građana Srbije bio na njihovim privatnim računima."
"Da podsetimo 'mudre' demokrate da je danas kurs nacionalne valute skoro na istom nivou kao pre godinu dana, dok je za vreme vladavine DS-a varirao u zavisnosti od potreba njihovih špekulantskih kombinacija i služio njihovom bahatom bogaćenju", stoji u saopštenju.

Srpska napredna stranka poručuje Đilasu da svoju stranku može da vodi kako god mu je volja, "čak i putem koji trasiraju nepismeni Gangula i Božović, ali sa Srbijom se više demokrate neće igrati, neće je pljačkati, niti više ponižavati".

DS je prethodno pozvala Vladu da preuzme odgovornost za, kako tvrdi, katastrofalnu finansijsku poziciju zemlje, kaže narodu istinu i "preduzme neophodne mere kako bi se izbegao bankrot države".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SNS: Dosta marketinga i lažne brige DS-a

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jun.2013

Demokratska stranka (DS) je izgubila kompas, ocenila je danas Srpska napredna stranka (SNS)...Naprednjaci su time reagovali na zahtev DS da Vlada građanima kaže istinu o katastrofalnoj ekonomskoj situaciji."Sada se usuđuju da spočitavaju bilo šta onima koji leče Srbiju od korupcije, pljačke, nezaposlenosti,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.