SAOPŠTENJE MUPA: Ne pozivamo građane zbog anketa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 18:02

SAOPŠTENJE MUPA: Ne pozivamo građane zbog anketa

Javio se veći broj građana koji navode da dobijaju pozive na fiksne telefone

MUP je danas negirao pojedine navode da njihovi pripadnici pozivaju građane na fiksne telefone kako bi ih anketirali o različitim temama u zemlji.

U saopštenju se navodi da se Ministarstvu unutrašnjih poslova javio veći broj građana koji navode da dobijaju pozive na fiksne telefone od strane lica koja tvrde da pozivaju iz MUP-a i praktično ih anketiraju u vezi sa zadovoljstvom ili nezadovoljstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po pitanju različitih tema u našoj zemlji.

- Obaveštavamo građane da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova ne upućuju ove pozive i podsećamo da Ministarstvo nema ovakav vid komunikacije sa građanima - ističe se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije o pozivima telefonom: Mi ne anketiramo građane

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2020

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) je danas saopštilo da je veći broj građana prijavio da ih na fiksne telefone zovu osobe koja tvrde da pozivaju iz MUP-a i anketiraju ih...MUP prenosi da građani kažu su pitanja o kojima ih neko "anketira" u vezi s njihovim zadovoljstvom ili nezadovoljstvom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.