Puštene u prodaju ulaznice za SP u rukometu

Izvor: Studio B, 05.Sep.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštene u prodaju ulaznice za SP u rukometu

Ulaznice za prvenstvo sveta za rukometašice, koje će se održati u Srbiji od 7. do 22. Decembra, puštene su danas u prodaju na svečanosti u beogradskom hotelu Hajat.

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković najavio je da će posećenost rukometnog šampionata biti veća nego prethodna na prvenstvu Evrope, koje je održano početkom godine.

"Nadam se da će publika ponovo pokazati da je najbolji vetar u leđa reprezentaciji, kao što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << to pokazala na prethodna dva šampionata Evrope u našoj zemlji", rekao je Đurković.

On je naglasio da će se RSS potruditi da pozove roditelje sa decom kako bi za ovo prvenstvo ispunili glavnu funkciju, a to je omasovljenje i razvoj rukometa među omladinom. Organizatori su naglasili da će najjeftiniji paket ulaznica za grupnu fazu koštati 1.500 dinara, dok će paketi za finalni deo šampionata moći da se nabavi po ceni i od 2.000 dinara.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković poručio je da će Srbija na šampionatu sveta osvojiti medalju.

"Ponosan sam na sve naše reprezentativke, mi na svakoj poziciji imamo četiri devojke. Nadam se da ćemo se na SP popeti barem stepenik više nego što smo to učinili na šampionatu Evrope, kada smo bili četvrti", rekao je Bošković.

On je naglasio da reprezentacija Srbije ima maksimalne uslove za pripreme za predstojeći šampionat.

"Imamo velike šanse za medalju, jer su uslovi koje smo dobili zaista izvanredni. Dobili smo sve što smo poželeli", rekao je Bošković.

On je podsetio da će se Srbija od 19. novembra do 1. decembra pripremati u Vrnjačkoj Banji, odakle će krenuti u Niš gde će igrati u preliminarnoj fazi takmičenja.

Svetsko prvenstvo biće održano u Nišu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prodaji ulaznice za SP u rukometu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2013

Ulaznice za prvenstvo sveta za rukometašice, koje će se održati u Srbiji od 7. do 22. decembra, puštene su danas u prodaju na svečanosti u beogradskom hotelu Hajat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.