JEDAN JE MORAO DA ISPADNE VEĆ U PRVOM KOLU HAMBURGA: Lajović savladao Kecmanovića u srpskom derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 20:44

JEDAN JE MORAO DA ISPADNE VEĆ U PRVOM KOLU HAMBURGA: Lajović savladao Kecmanovića u srpskom derbiju

Sve je rešeno u tri seta.

Srpski derbi na startu turnira u Hamburgu pripao je Dupšanu Lajoviću koji je u tri seta (3:6, 6:4, 6:3) savladao Miomira Kecmanovića posle gotov dva sata igre. Lajović će u narednoj rundi igrati protiv Francuza Artura Filsa koji je u dva seta bio bolji od Kolumbijca Danijela Elahija Galana.

Kecmanović je bolje počeo meč, pa je Lajović već u drugom gemu bio prinuđen da spašava tri brejk lopte. Ono što nije uspeo na početku, Kecmanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je učinio u završnici seta kada je u osmom gemu napravio brejk, a zatim na svoj servis okončao prvi set u svoju korist.

Jednako borbeno bilo je i u drugom setu u kojem nije bilo brejka sve do samog kraja. Prethodno je Lajović propustio jednu, a Kecmanović dve brejk lopte, da bi u 10. gemu Lajović uspeo da oduzme servis mlađem sunarodniku i stigne do izjednačenja. U odlučujućem setu je takođe sve rešeno u samoj završnici. Oba tenisera su uspešno čuvala svoj servis, da bi Lajović u osmom gemu iskoristio prvu brejk loptu i potom na svojservis stavio tačku na ovaj meč.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preokret Lajovića za pobedu u srpskom derbiju protiv Kecmanovića u Hamburgu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2023

Dušan Lajović pobedio je Miomira Kecmanovića 3:6, 6:4, 6:3 u srpskom derbiju na startu teniskog turnira u Hamburgu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.