Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuda koja se ne odbija: Bešiktaš nudi milione za Ibanjeza

Generalni dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nekoliko puta je istakao da "crveno-bijeli" neće prodavati ključne igrače, ali zbog ponude Bešiktaša teško će uspjeti u svojim redovima da zadrže Luisa Ibanjeza.

Najprije je drugi turski klub Trabzon ponudio 1,4 miliona evra za Ibanjeza, ali su čelnici Zvezde bez razmišljanja odbili taj transfer. Sada je stigla druga, od slavnijeg tima i daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << veća.

Kako prenosi "MozzartSport", Bešiktaš je Zvezdi ponudio 2,5 miliona evra za Argentinca, a spreman je i da pojača ponudu ako to bude potrebno.

Navodno, pregovori su u toku i pitanje je hoće li Zvezda pristati da proda Luča šampionu Turske.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je obećao navijačima da neće biti prodaje onih najvažnijih igrača, ali i "crveno-bijeli" nemaju pravo da se “kockaju” i odbijaju kvalitetne ponude poput ove.

Vidjećemo hoće li Zvezda možda uspjeti da izdejstvuje da Luis Ibanjez ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a onda se preseli na Bosfor.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Da li Ibanjez napušta Zvezdu? (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2016

BEOGRAD - Generalni dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nekoliko puta je istakao da "crveno-bijeli" neće prodavati ključne igrače, ali zbog ponude Bešiktaša teško će uspjeti u svojim redovima da zadrže Luisa Ibanjeza. Sa druge strane postoje i navodi da je transfer beka u drugi turski klub...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.