Poklonite voljenoj osobi za praznike koktel od vaših suza

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklonite voljenoj osobi za praznike koktel od vaših suza

LONDON - Britanska kompanija Bompas&Parr došla je na originalnu ideju za "najpersonalizovaniji božićni i novogodišnji poklon" - koktel od suza darodavca.

Ova kompanija sa sjedištem u Londonu održaće 15. decembra radionicu čiji će učesnici plakati i od svojih suza praviti koktele.

Da bi lakše pustili suzu, dobijaće specijalne masaže i sve vrijeme će slušati ozbiljnu muziku. Kao posljednje sredstvo, samozvanim barmenima će na raspolaganju biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mentol.

Inicijatori ove neobične manifestacije tvrde da postoje tri vrste suza: bazične, refleksne i psihičke.

Jednom sakupljene, suze će biti pasterizovane i pomiješane s alkoholom i ekstraktom aromatičnih biljaka.

Učesnici će po izlasku iz radionice poneti dvije boce sa dragocjenom tečnošću i tri recepta za koktele.

Cijena ovog kratkog kursa o spravljenju "suznih" koktela, čija su sva mjesta već uveliko rasprodata, je 25 funti (34 evra).

Imajući u vidu ogromno interesovanje za radionicu, Bompas&Parr su najavili da će uskoro održati još nekoliko termina.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PRAVA STVAR: Još niste odlučili šta ćete voljenoj osobi pokloniti za novu godinu?

Izvor: Kurir, 10.Dec.2015

Jedna Britanska kompanija došla je na originalnu ideju za "najpersonalizovaniji božićni i novogodišnji poklon" - koktel od suza darodavca...Ova kompanija sa sedištem u Londonu održaće 15. decembra radionicu čiji će učesnici plakati i od svojih suza praviti koktele...Da bi lakše pustili suzu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.