Poginuo hrvatski huligan koji je izazvao haos na derbiju! PREGAZILA GA TRI AUTOMOBILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo hrvatski huligan koji je izazvao haos na derbiju! PREGAZILA GA TRI AUTOMOBILA! (VIDEO)

Ante Firić, hrvatski huligan koji je izazvao nerede na 152. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, poginuo je u saobraćajnoj nesreći

27-godišnji Firić je u utorak oko 5.20 pokušao da pretrči autoput. U tom momentu na njega su naletela tri automobila. Od siline udaraca Hrvat je na mestu ostao mrtav.

- Vozio sam automobil i na putu video mrtvog čoveka. Prolazim tim putem svako jutro već godinama i nikad nisam video tako nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strašno - rekao je za hrvatske medije jedan očevidac.

Prema neslužbenim informacijama, u utorak na autoputu A3 kraj Ivanić Grada, Ante Firić (27) pokušao je oko 5.20 sati pretrčati put. U tom trenutku na njega su naletela tri automobila. Vozač (58) Hjundaija vozio je u smeru zapada, te je na 58. kilometru naleteo na muškarca. Zatim je Firića udario Citroen C5 kojeg je vozio muškarac (31), a nakon što ga je udario, vozač je naletio na stub te sleteo s ceste i prevrnuo se na krov. Pešaka je zatim udarila Opel Korsa koji je vozila žena (37).

Podsetimo, Ante Firić je jedan od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali haos u Beogradu na 152. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Firić je priznao krivicu i osuđen je na šest meseci zatvora i pet godina zabrane ulaska u Srbiju nakon odsluženja kazne.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ Splitskog huligana koji je pravio haos na derbiju u Beogradu PREGAZILA TRI AUTOMOBILA

Izvor: Blic, 17.Okt.2018

Splitski huligan Ante Firić (27), koji je prošle godine izazvao haos na derbiju Zvezde i Partizana u Beogradu, poginuo je juče ujutru u Zagrebu. Kako javljaju hrvatski mediji, Firić je oko 5.20 pokušao da pretrči auto-put kada ga je pregazilo nekoliko automobila i usmrtili ga na licu mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.