Šumaher trepnuo, počelo buđenje iz kome, šampion kreće po najvažniju pobedu!

Izvor: Blic, 30.Jan.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher trepnuo, počelo buđenje iz kome, šampion kreće po najvažniju pobedu!

Finiš najvažnije trke u životu počinje za sedmostrukog svetskog prvaka u Formule 1, Mihaela Šumahera koji se mesec dana nalazi u komi posle teške povrede glave zadobijene tokom skijanja u Francuskoj: lekari mu smanjuju sedative, a prva reakcija bila je tako obična, a tako važna - treptaj.

Šumaher, koji je u bolnici u Grenoblu od kada je 29. decembra u Meribelu udario glavom o stenu prilikom pada sa skija, veštački je držan u komi kako bi se lekari izborili sa krvarenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u lobanji.

U saopštenju koji je potpisala njegova menadžerka, ovog četvrtka navodi se da su, ipak, tačne raniji navodi pojedinih medija da slavnog vozača doktori polako bude iz kome.

"Lekari su počeli da smanjuju doze sedativa koji se daju Mihaelu, kako bi otpočeo proces buđenja, koji bi mogao dugo da potraje. Kako bi se zaštitila njegova poroica, sve zainteresovane strane su se dogovorile da se ova informacija objavi tek kada proces zaista i otpočne".

Pored ovog zvaničnog saopštenja, pojavila se i jedna nezvanična informacija: kako navodi francuski "Ekip", prvi neurološki refleks koji je zabeležen kod Šumahera od kada je počelo smanjenje doze sedativa - bio je treptaj oka.

Nije mnogo, a zapravo, posle ovih mesec dana drame - nije uopšte malo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lekari počinju da bude Šumahera iz kome

Izvor: Akter, 30.Jan.2014

Lekari počinju da smanjuju dozu sedativa Mihaelu Šumaheru, kako bi započeli proces buđenja šampiona sveta u Formuli 1, koji je u veštačkoj komi od 29. decembra

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.