Putevi Srbije: Obustave saobraćaja zbog nesreća kod Valjeva i Kostolca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2021, 06:32

"Putevi Srbije": Obustave saobraćaja zbog nesreća kod Valjeva i Kostolca

Ove večeri prema najavama meteorologa na putevima u Srbiji vozače u većini krajeva očekuje slaba kiša, dok će u južnim krajevima nailaziti na pljuskove i grmlkavinu, saopštio je AMSS.

Pri ovakvim vremenskim prilikama povećava se broj saobraćajnih udesa, a posebno, ukoliko vožnja i brzina nisu prilagođeni.

Saobraćaj je umerenog inteziteta, vanrednih zastoja i prekida nema, svi putni pravci su prohodni, dok nešto usporenija vožnja očekuje vozače na delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << AP E-75 kod bivše naplatne rampe Bubanj Potok u smeru ka Nišu zbog radova, dodaje se u saopštenju.

"Putevi Srbije" upozoravaju vozače da se na mostu na Rujiškoj reci, na potezu Petlja Ražanj-petlja Aleksinački rudnici, ka Nišu od danas do 26. maja odvijaju radovi zbog kojih su zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

U Prvomajskoj ulici u Pančevu radi se na održavanju do 25.maja pa će biti sužena desna kolovozna traka u smeru ka Kovinu.

Za saobraćaj će biti zatvoreno skretanje iz Prvomajske ka Spoljnostarčevačkoj ulici. Alternativni putni pravac je ulicom Radivoja Koraća.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila čekaju 150 minuta, na prelazu Kelebija 180, na Batrovcima 60 minuta.

Obustave saobraćaja zbog nesreća kod Valjeva i Kostolca

Kod Valjeva, u mestu Popučke, na snazi je obustava saobraćaja zbog saobraćajne nesrće, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''.

Saobraćaj se preusmerava na alternativne putne pravce - dr. put II A reda br. 150, Divci-Mionica i lokalnim putevima.

Požarevac-Kostolac, u mestu Klenovnik, na snazi je obustava saobraćaja zbog saobraćajne nesreće.

Alternativni putni pravac je Požarevac-Kostolac preko naselja Petka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putu

Izvor: Beta, 20.Maj.2021

Vozače danas očekuju nepovoljni uslovi za vožnju, uz kišu, mokre kolovoze i smanjenu vidljivost, pa je neophodno da brzinu prilagode uslovima na putu, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).AMSS je vozačima preporučio da voze uz veće odstojanje izmedju vozila i da vode računa i o radovima...

Nastavak na Beta...

Horgoš 150, Batrovci 180, Kelebija 300

Izvor: B92, 20.Maj.2021

Beograd -- Na graničnom prelazu Horgoš kamioni na izlazu čekaju 150 minuta, na Kelebiji 300 minuta, Batrovcima 180, a na prelazu Šid 60 minuta...Putevi Srbije saopštili su da se na putu Stepojevac - Lazarevac (Ibarska magistrala), leva traka, u smeru Beograd-Čačak, do 26. maja od 7 do 17 časova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.