Partizan se pobedom protiv Ružomberoka oprostio od Turske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2020, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se pobedom protiv Ružomberoka oprostio od Turske

Fudbaleri Partizana pobedili su danas slovačku ekipu Ružomberok 2:1 (2:0) u poslednjoj utakmici tokom prve faze priprema u Turskoj.

Strelci za crno-bele bili su Sejduba Suma u 19. i Matej Čurma autogol u 25. minutu, dok je gol za slovački tim postigao Štefan Gerec u 50. minutu.

Partizan je prethodno pobedio rumunski Vitorul 1:0 i remizirao sa poljskom Krakovijom 1:1.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan se pobedom protiv Ružomberoka oprostio od Turske

Izvor: B92, 26.Jan.2020

Fudbaleri Partizana pobedili su slovačku ekipu Ružomberok 2:1 (2:0) u poslednjoj utakmici prve faze priprema u Turskoj...Crno-beli su odlično odigrali poslednji prijateljski susret prve faze priprema u Turskoj...Oni su vrlo rano stigli do prednosti, kada je mrežu Ružomberoka zatresao Sejduba Suma,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.