Panter: Moramo da nađemo način da igramo protiv Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 14:42

Panter: Moramo da nađemo način da igramo protiv Zvezde

Košarkaš Partizana Kevin Panter izjavio je da crno-bele očekuje težak zadatak protiv Crvene zvezde u finalu ABA lige. Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena, a u prve dve utakmice biće domaćin.

Prvi meč na programu je u petak od 20 časova, a drugi u nedelju u isto vreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Tri puta smo igrali ove sezone. Moramo da nađemo način da igramo sa njima, da obavimo posao koji se od nas očekuje. Prve dve utakmice su na strani, biće teško, ali moramo da obavimo posao", rekao je Panter za klupsku televiziju Partizana.

Košarkaš Partizana Zek Ledej najavio je borbu za titulu.

"Treba da se borimo i slušamo trenera. Samo to, da se borimo. Atmosfera će biti sjajna kao i uvek", rekao je Ledej.

Mladi igrač crno-belih Tristan Vukčević priznao je da će biti teško u finalnoj seriji protiv Zvezde.

"Došli smo u najbitniji deo sezone, igramo protiv Zvezde, biće baš teško, nije lako igrati finale. Daćemo sve od sebe, poslednju utakmicu protiv njih smo dobro igrali, treba da odigramo tako ponovo i da osvojimo titulu. Biće pakao, tu će biti Zvezdini navijači, a to će nam dati energiju da pobedimo. Čekamo naše navijače, koji su najbolji u Beogradu i na svetu, da daju sve od sebe da pomognu i budu naš šesti igrač na terenu", naveo je Vukčević.

Partizan će biti domaćin u trećem meču, koji je na programu prvog juna.

Finalna serija igra se na tri pobede, a Zvezda brani titulu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.