Palma uručio Martinoviću kapu za predsednika: Vučić je marka za one što ga napadaju FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 17:27

Palma uručio Martinoviću kapu za predsednika: "Vučić je marka za one što ga napadaju" FOTO/VIDEO

Predsednik JS i šef poslaničke grupe JS u Skupštini Srbije Dragan Marković Palma uručio je Aleksandru Martinović kapu za predsednika Aleksandra Vučića.

"Kapa koju sam poklonio za Vučića je inače marke La kosta. A zašto markiran kačket? Zato što to nose samo najbolji na svetu kao što je Novak Đoković, a Vučić je marka za one što ga napadaju", izjavio je Maković na kolegijumu u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije, prilikom uručivanja kape Martinoviću za predsednika.

"Ova kapa je simbol da su opozicionari u Srbiji od svih napada na predsednika Vučića, jedino u pravu da nije imao kapu na Zlatiboru prilikom puštanja u rad gondole", dodao je Palma.

Šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije rekao je da je sve ostalo što su kritikovali Vučića, od onoga da je izdao Kosovo, do borbe države sa pandemijom, spašavanja privrede kada je cela svetska privreda u kolapsu, da nema demokratije u Srbiji, pa sve do uređenja grada Beograda, posebno kada je reč o Beogradu na vodi i beogradske promenade, netačno. Jedina stvar koja je tačna jeste da predsednik nije imao kapu na Zlatiboru.

"Tako su kritikovali Vučića zbog stolice na kojoj je sedeo na prijemu kod predsednika Sjedinjenih Američkih Država. A na kojoj stolici su sedeli ovi iz dela sadašnje opozicije u Srbiji? Oni su sedeli na klupi u parku ispred Bele kuće", dodao je on.

Kapa je, kako je rekao Palma, pokazatelj da deo opozicije u Srbiji ne zanima ni Kosovo i Metohija, ni epidemija, ni ekonomija, ni lokalne samouprave, pa čak ih ne zanima ni međustranački dijalog.

"Njih samo zanima kako doći na vlast bez izbora", poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Kapu je poklonio kako bi, kako on kaže, izbio iz ruku opozicije jedini i poslednji argument, da više ne bi mogli ništa da kažu.

"Sada će predsednik Srbije imati kapu, pa ga molim da stavi kapu na glavu kada pada sneg", rekao je Palma.

Odlazak predsednika Srbije na Zlatibor je pokazatelj, kako je Dragan Marković rekao, da je on uvek za sve ono dobro što se radi za Srbiju.

"Vučić je time pokazao da je predsednik svih građana Srbije bez obzira na političko, versko i nacionalno opredeljenje", zaključio je Dragan Marković Palma.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.