Otkriveno 50 lažnih ulaznica na otvaranju SP

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2014, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno 50 lažnih ulaznica na otvaranju SP

Svetska fudbalska federacija (FIFA) je objavila da 50 ljudi nije moglo da uđe na otvaranje Svetskog prvenstva u Brazilu jer su imali lažne ulaznice.

 

Direktor marketinga FIFA Tjeri Vil je istakao da je reč o "profesionalnim falsifikatima", a ne "jeftinim imitacijama napravljenim u fotokopir mašini". Prema njegovim rečima, u Brazilu ima još mnogo takvih ulaznica.

"Čak i za nas je komplikovano da vidimo da li je ulaznica prava ili lažna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Izuzetno je teško prepoznati falsifikate", rekao je Vil.

 

On je dodao da bi neke utakmice mogle da budu veća meta falsifikatora, ali nije želeo da kaže o kojim se susretima radi.

"Nije baš prijatno kada porodica dođe na utakmicu, otac, majka i troje dece, a vi morate da im zabranite ulazak. Ipak, moramo to da uradimo jer su ulaznice falsifikovane", istakao je Vil.

 

 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Veće bezbednosne mere na SP zbog pirotehnike Čileanaca

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Jun.2014

Organizatori Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu najavili su čvršće bezbednosne mere pošto su navijači Čilea koristili pirotehniku.. (FOTO: AP). – Bezbednosne mere biće još rigoroznije. Incident u Kujabi nije prihvatljiv ni za navijače ni za organizatore” – rekao je portparol organizacionog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.