Ona nije Putinova žena, ali mu je rodila dvoje dece!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona nije Putinova žena, ali mu je rodila dvoje dece!

Vladimir Putin (61), predsednik Rusije, navodno ima dvoje male dece sa Alinom Kabajevom (30), bivšom olimpijskom šampionkom u gimnastici. Američki tabloid "Njujork post" tvrdi da ovaj par pored od ranije poznatog trogodišnjeg sina ima i ćerku koja je još beba.

Alina Kabajeva je član Putinove "Jedinstvene Rusije" i poslanica u Dumi
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Kabajeva, koja je i poslanica u Dumi Putinove "Jedinstvene Rusije", prema izvorima ovog njujorškog lista, rodila je ćerku u novembru prošle godine.

 

Moskovski mediji nisu objavili da je Putin otac deteta, a Kabejeva je prilikom fotografisanja sa naslovnu stranicu ruskog izdanja "Voga" pre dve godine izjavljivala da je dečak koji je bio sa njom njen nećak.

 

"Svi, naravno, misle da je on moj sin", govorila je Kabajeva uz smeh.

 

"Moskovski korespondent" je 2008. javio da se Putin tajno verio sa Kabajevom, ali je milijarder Aleksandar Lebedev, vlasnik lista, ubrzo povukao priču i potom ugasio te novine. Bez obzira na to, glasine nisu prestale da kruže.

  Alina Kabajeva iz vremena kada je nastupala na takmičenjima  

 

Putinova supruga Ljudmila nije se pojavila u javnosti od njegove inauguracije prošlog proleća, a ovog meseca nije organizovana svečana proslava njenog 55. rođendana.

 

!Petina Ruskinja želi da se uda za Putina!

Ramzan Kadirov, predsednik Čečenije, izgleda je poručio više nego što je trebalo kada joj je putem Tvitera uputio čestitku kao "prvoj supruzi", poželevši Ljudmili "dug život kao na Kavkazu".

 

Putin je navodno Alinu sa njeno dvoje dece smestio predsedničkom letnjikovcu u Sočiju na obali Crnog mora. Tu je i Žerar Depardje, francuski glumac koji u otadžbini izbegava plaćanje poreza, primio ruski pasoš od Putina. Ljudmila se, prema tvrdnji "Njujork posta", pod ključem nalazi u 1,5 miliona dolara vrednom državnom pansionu koji je izgrađen na posedu manastira Jelizarov u blizini granice sa Estonijom.


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.