SLATKI GREH: Putin dobio i vanbračnu ćerku?!

Izvor: Kurir, 29.Jan.2013, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLATKI GREH: Putin dobio i vanbračnu ćerku?!

Dete mu je navodno rodila lepa gimnastičarka Alina Kabaeva s kojom, kako se pisalo, već ima 3-godišnjeg sina

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin dobio je vanbračnu ćerku!

Navodno, dete mu je rodila Alina Kabajeva (29), nekadašnja ruska olimpijka i reprezentativka u ritmičkoj gimnastici s kojom, kako se šuška, već ima trogodišnjeg sina iz višegodišnje tajne vanbračne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veze.

List Njujork post, pozivajući se na svoje izvore, piše da se devojčica rodila u novembru kao i da ruski mediji nikada nisu pisali o Putinu i Kabaevoj kao roditeljima pomenutog dečaka. Štaviše, Alina je to dete pred novinarima nazivala svojim sestrićem.

Putin sa zakonitom suprugom Ljudmilom, s kojom ima već dve odrasle ćerke, odavno nije viđen u javnosti, a svojevremeno je Rusijom kružila priča i da ju je "oterao i manastir".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin dobio i vanbračnu ćerku?!

Izvor: Glas javnosti, 29.Jan.2013

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin dobio je vanbračnu ćerku! Navodno, dete mu je rodila Alina Kabajeva (29), nekadašnja ruska olimpijka i reprezentativka u ritmičkoj gimnastici s kojom, kako se šuška, već ima trogodišnjeg sina iz višegodišnje tajne vanbračne veze...List Njujork post,...

Nastavak na Glas javnosti...

Putin dobio dete sa ljubavnicom?

Izvor: B92, 30.Jan.2013, 11:51

Poznata ruska gimnastičarka i nekadašnja olimpijka, Alina Kabaeva pre mesec dana rodila je ćerku, što je razlog zbog kojeg se privatni život ruskog predsednika Vladimira Putina ponovno našao "na tapeti"...Još se pre pet godina pisalo o tajnoj vezi Putina i ove lepotice, ali priča je nakon intervencije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.