Putin dobio dete sa ljubavnicom?

Izvor: B92, 30.Jan.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin dobio dete sa ljubavnicom?

Poznata ruska gimnastičarka i nekadašnja olimpijka, Alina Kabaeva pre mesec dana rodila je ćerku, što je razlog zbog kojeg se privatni život ruskog predsednika Vladimira Putina ponovno našao "na tapeti".

Još se pre pet godina pisalo o tajnoj vezi Putina i ove lepotice, ali priča je nakon intervencije vlasnika lista Korespondent ubrzo povučena. Mnogi tvrde da Putin iz ove veze već ima trogodišnjeg sina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Međutim, zanimljivo je i to da o ovom događaju ruski mediji nisu pisali jer samo pominjanje veze ujedno znači i kraj novinarske karijere.

Informacija o rođenju Putinovog deteta pojavila se u Njujork Postu, a dopisnik iz Moskve zbog straha od političke odmazde hteo je da ostane anoniman.

Ipak, najzanimljivije je da je čečenski predsednik Ramzan Kadirov putem tvitera čestitao Alini na rođenju ćerke i pritom je oslovio kao “prvu damu Rusije”. Kadirov je nedugo nakon toga shvatio da tviter nije privatan pa je objavu ekspresno povukao, ali bilo je prekasno.

I dok svet nagađa, Putinova supruga Ljudmila ne pojavljuje se u javnosti, a neki smatraju da se uopšte ne nalazi u Rusiji već u letnjikovcu. Naravno, postoji i teorija da se prava prva dama nalazi u jednom manastiru gde je čuvaju snage sigurnosti, a rezidenciju ne sme da napušta.

Izvor: Index.hr

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TAJNA VEZA PUTINA I GIMNASTIČARKE: Ruski predsednik dobio još jedno vanbračno dete? (FOTO)

Izvor: S media, 30.Jan.2013

Pre pet godina pisalo o tajnoj veridbi Vladimira Putina i bivše gimnastičarke Aline Kabajeve, ali priča je nakon intervencije vlasnika lista u kome je objavljena ubrzo povučena...Mnogi tvrde da Putin iz ove veze već ima trogodišnjeg sina, ali zanimljivo je spomenuti i to da o ovom događaju ruski...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.