Posle sina Putin dobio i ćerku sa ruskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle sina Putin dobio i ćerku sa ruskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom

Vladimir Putin (61), predsednik Rusije, navodno ima dvoje male dece sa Alinom Kabajevom (30), bivšom olimpijskom šampionkom u gimnastici. Američki tabloid "Njujork post" tvrdi da ovaj par pored od ranije poznatog trogodišnjeg sina ima i ćerku koja je još beba.

Kabajeva, koja je i poslanica u Dumi Putinove "Jedinstvene Rusije", prema izvorima ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << njujorškog lista, rodila je ćerku u novembru prošle godine. Moskovski mediji nisu objavili da je Putin otac deteta, a Kabejeva je prilikom fotografisanja sa naslovnu stranicu ruskog izdanja "Voga" pre dve godine izjavljivala da je dečak koji je bio sa njom njen nećak, prenosi Blic. - Svi, naravno, misle da je on moj sin - govorila je Kabajeva uz smeh."Moskovski korespondent" je 2008. javio da se Putin tajno verio sa Kabajevom"Moskovski korespondent" je 2008. javio da se Putin tajno verio sa Kabajevom, ali je milijarder Aleksandar Lebedev, vlasnik lista, ubrzo povukao priču i potom ugasio te novine. Bez obzira na to, glasine nisu prestale da kruže.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Moskva

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin dobio i vanbračnu ćerku sa Alinom Kabajevom

Izvor: Dzungla.org, 29.Jan.2013

Predsednik Rusije Vladimir Putin dobio je vanbračnu ćerku. Majka njegovog deteta je Alina Kabajeva, bivša olimpijska šampionka u gimnastici. Američki “Njujork post” tvrdi da Putin sa Alinom ima trogodišnjeg sina i devojčicu koja se rodila u novembru prošle godine. Ruski mediji...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.