Džajić: Bruka, kao da smo San Marino

Izvor: B92, 14.Okt.2023, 10:58

Džajić: Bruka, kao da smo San Marino

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić kaže da su se “orlići” obrukali porazom od Engleske rezultatom 9:1.

Gordi Albion je slavio u kvalifikacijama za EURO i tako naneo najteži poraz Srbiji u istoriji.

"Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova. Ne znam ni šta bih rekao osim – bruka! Kao da smo San Marino", rekao je Džajić za "Sportski žurnal".

Sastav Srbije nije bio uopšte loš. Vladimir Lučić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Stefan Mitrović sa Crvenom zvezdom igraju Ligu šampiona, Mihailo Ilić je velika nada Partizana, dok je Miloš Pantović za TSC postigao gol protiv Vest Hema u Ligi Evrope.

"I ne samo to. Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti sme da bude, da su Englezi mnogo jaki. Koliko god da su dobri, ne sme da bude takva razlika. U životu se gubi i pobeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem", dodao je Džajić.

Mlada reprezentacija Srbije u ponedeljak igra sa Severnom Irskom od 20.30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽAJIĆ BESAN NA ‘ORLIĆE’: ‘Bruka, kao da smo San Marino!’

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2023

‘Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova.’ Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić je u razgovoru za Sportski Žurnal prokomentarisao debakl ‘orlića’ i istakao da je ovo velika bruka. -Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.