Odvoženje kabastog otpada u Pančevu do kraja oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 19:18

Odvoženje kabastog otpada u Pančevu do kraja oktobra

U Pančevu je u toku akcija "Oktobar mesec čistoće" koju sprovodi Javno komunalno preduzeće "Higijena", a odnosi se na odvoženje kabastog otpada iz domaćinstava. Do sada su ekipe "Higijene“ sakupile i odvezle na gradsku deponiju oko 700 kubnih metara tog otpada.

Pančevci i stanovnici naseljenih mesta Starčevo i Dolovo imaju priliku da do kraja oktobra sav kabasti otpad iznesu iz svojih domaćinstava kako bi ga ekipe JKP "Higijena" odvezle na gradsku deponiju. Stari nameštaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << belu tehniku, autolimariju, stare gume i ostali kabasti otpad radnici ovog preduzeća preuzimaju po unapred utvrđenom redosledu svakog dana od 7 do 15 časova izuzev vikendom. Od početka meseca prikupljeno je oko 700 kubika otpada.

Akcija "Oktobar mesec čistoće“" sprovodi se u Pančevu već dve decenije a cilj je da kabasti otpad ne završi pored kontejnera, kao i da se spreči stvaranje divljih deponija.

Akcija odvoženja kabastog otpada trajaće do kraja oktobra, a za 29. i 30. planirano je da ekipe "Higijene" još jednom obiđu ceo grad, Starčevo i Dolovo kako bi odnele preostali otpad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.