Atanasijević: Sa tribina dobijamo neophodni impuls za pobede

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atanasijević: Sa tribina dobijamo neophodni impuls za pobede

Polovičan učinak od četiri pobede i četiri poraza u Svetskoj ligi sada je odbojkaše Srbije ostavio na trećem mestu B grupe, ali poslednja dva kola će „orlovi“ odigrati na domaćem terenu, s Bugarima i Amerikancima.

Matematika više nije prosta, potrebne su četiri pobede našim momcima, ali i poklapanje nekih rezultata u ostalim susretima.
Zato ne treba da postoji ni trun sumnje u namere srpske reprezentacije da se plasira na finalni turnir Svetske lige, prvi put posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << četiri godine.
Teško je bilo u protekla dva vikenda i uzeli smo samo bod u četiri meča, ali ipak sve od nas zavisi u susretima s Bugarskom i SAD. Želimo plasman na „fajnal siks” i siguran sam da nam je tamo i mesto – rekao je na početku razgovora Aleksandar Atanasijević, korektor srpske reprezentacije.
Koliko su vas poremetili vezani porazi u planu da se plasirate na finalni turnir?
Ništa nas nije poremetilo i neće! Znamo da nam trebaju četiri pobede i učinićemo sve da ispunimo cilj. Teže je igrati na strani, nego kod kuće i to će biti naša prednost. Zato nam je u i Novom Sadu i u Nišu ovog vikenda potrebna bespoštedna pomoć publike i nadam se da ćemo je imati, kao i do sada. Pošto smo mlad tim, ta vrsta podrške nam puno znači i neretko se dešavalo da baš u kritičnim trenucima s tribina dobijemo taj neophodni impuls, koji vodi do pobede. Nadam se da će pune tribine pokazati da je odbojka sport broj 1 u Srbiji i da će nas voditi do novih uspeha – kaže Atanasijević, trenutno drugi poenter Svetske lige.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolaković: Uz publiku, idemo u Firencu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2014

Četiri pobede i četiri poraza u Svetskoj ligi ostavile su odbojkaše Srbije na trećem mestu B grupe, ali poslednja dva kola Orlovi igraju pred domaćom publikom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.