Odbojkaši Radničkog slavili u Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 05.Nov.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog slavili u Pazaru

Odbojkaši Novog Pazara izgubili su večeras od gostujućeg Radničkog sa 1:3 (25:15, 21:25, 16:26, 16:25), u utakmici petog kola Superlige. Kragujevčane je do trijumfa predvodio Vladimir Jekić sa 22 poena, a pratili su ga Srećko Ristić sa 14 i Nemanja Stevanović sa 10 poena. Najefikasniji kod Pazaraca bio je Hamza Ouafi sa 13 poena, dok je Benjamin Daca upisao 10. Pred oko 200 gledalaca, meč u dvorani Pendik trajao je sat i 34 minuta. Radnički je drugi na tabeli sa četiri pobede i porazom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << a Novi Pazar je poslednji sa svih pet neuspeha. Novopazarci će u šestom kolu gostovati Partizanu, dok će Kragujevčani dočekati ekipu Mladog radnika.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žujović iz deveterca donio pobjedu Pazarcima u Zrenjaninu

Izvor: SandzakPress.net, 05.Nov.2019

Rukometaši Novog Pazara pobedili su ekipu Proletera u Zrenjaninu sa 29:28 (16:14), u poslednjoj utakmici osmog kola Arkus lige Gosti su stigli do trijumfa golom Petra Žujovića iz deveterca, po isteku vremena. Pazarce su predvodili šestostruki strelci Zlatko Rakić, Veljko Davidović i Aleksa...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.