Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio Feniks: Bogdanović ostaje u Feneru

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odlučio je da odbije Feniks i najmanje još godinu dana igra za Fenerbahče, saopštio je njegov menadžer Aleksandar Rašković.

Bogdanović, kojeg su Sansi 2014. godine izabrali kao 27. pika, imao je na stolu četvorogodišnji ugovor vrijedan pet miliona evra, ali ga je odbacio jer namjerava da odradi još jednu sezonu u Fenerbahčeu.

Klub iz Arizone ima opciju da bivšeg košarkaša Partizana dovede i narednog ljeta, ali pod znatno višim finansijskim uslovima.

Bogdanović je prošle sezone za vicešampiona Evrope u Evroligi prosječno bilježio 11,7 poena, tri asistencije i 3,3 skoka.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKA ČEKA NBA: Bogdan Bogdanović odbio Finiks, u Fenerbahčeu još godinu dana!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2016

Odluka je definitivna, jer ju je javnosti saopštio Bogdanov menadžer.. . Finiks Sansi su pre dve godine na NBA draftu izabrali Bogdanovića kao 27. pika, a tada je odlučeno da naredne dve sezone provede u Fenerbahčeu.. Bio je nadomak osvajanja Evrolige, nije uspeo, pa je odlučio da još jednu godinu...

Nastavak na HotSport.rs...

Da li je Bogdan pogrešio?

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2016

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović ostaje u Feneru makar još godinu dana...Bogdanović će sa Obradovićem sarađviati još jednu sezonu...Ne dopadaju se našem reprezentativcu, koji je pre par dana u prijateljskom susretu "sasuo" Francuzima 22 poena, uslovi koje nude Finiks Sansi, te će NBA...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.