OGROMNO HVALA HEROJIMA: Vučić se dirljivom porukom zahvalio svim zdravstvenim radnicima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 10:21

OGROMNO HVALA HEROJIMA: Vučić se dirljivom porukom zahvalio svim zdravstvenim radnicima (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se oglasio putem svog instagram profila i tim putem zahvalio svim medicinarima.

On je na svom instagram nalogu uz fotografiju pokazao izuzetnu zahvalnost i ponos na sve zdravstvene radnike koji su u prvom redu i prvi na udaru u borbi protiv opakog, nevidljivog neprijatelja, korona virusa.

- Hvala našim lekarima i zdravstvenim radnicima što imaju toliko ljubavi prema svom narodu i svojoj zemlji. Oni su heroji našeg doba! - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je predsednik.

Hvala našim lekarima i zdravstvenim radnicima što imaju toliko ljubavi prema svom narodu i svojoj zemlji. Oni su heroji našeg doba!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Apr 3, 2020 at 12:05am PDT

Predsednik svakodnevno, zajedno sa timom stručnjaka napornim radom čine sve kako bi se infekcija što pre uspela suzbiti, a građani vratili svojim normalnim životnim aktivnostima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.